Bootcamp Amsterdam

Profiteer van de eerste gratis proefles!

MELD JE NU AAN!

Bootcamp Amsterdam

Heb jij voor een échte Bootcamp Amsterdam geheel afgezocht? Dan ben je bij No More Excuses aan het juiste adres! Wij bieden jou een volledige bootcamp training in één van de parken van Amsterdam.
Onze bootcamp training is geschikt voor iedereen! Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij fitter worden of heb je gewoon zin om iedere week een goeie full body workout te krijgen? Meld je dan aan voor onze Bootcamp in Amsterdam, gegeven door de mariniers van No More Excuses.

Martin Luther Kingpark

Vondelpark

Sarphatipark

Wat is Bootcamp?

Van oudsher is bootcamp ontstaan bij militaire eenheden om hun troepen te trainen en tot het uiterste te pushen. Tegenwoordig is het overgewaaid naar de ‘gewone’ mens om in de buitenlucht op een leuke en gezonde manier te sporten. Tijdens de bootcamp training wordt er gebruik gemaakt van alledaagse attributen die je tegenkomt in de parken van Amsterdam. Denk aan bankjes, muurtjes, omgevallen bomen, trappen, bruggetjes en uiteraard gewoon het groene gras. Bij No More Excuses komt ook geregeld andere apparatuur mee tijdens de trainingen zoals kettlebells, dumbells, corebags, battle ropes, slamballs en sandbags om je tijdens te trainingen extra te prikkelen. De combinatie van het trainen met eigen lichaamsgewicht en met behulp van de aangeboden hulpmiddelen zorgen ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt.

Wat centraal staat is dat je op je eigen niveau jezelf kan ontwikkelen op fysiek gebied. Je kan instromen als beginner en je opwerken tot een gevorderde bootcamper. Wil je bijvoorbeeld opwerken voor een obstacle run, dan ben je bij ons aan het goede adres. De combinatie van cardio en kracht komt tijdens elke training terug. Of wil je op een gezellige maar uitdagende manier werken aan je fysieke gestel? Kom een keer bij No More Excuses een gratis proefles draaien en kom kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor ieder niveau een training die je steeds weer naar de next level brengt. Samen met andere bootcampers die jou ook zullen motiveren.

Bootcamp in Amsterdam

De parken van Amsterdam zijn een perfecte locatie voor het geven van Bootcamp trainingen! De Amsterdamse gemeente heeft de laatste jaren de sportfaciliteiten in parken uitgebreid met klimrekken, sportvelden en fitness apparaten. Deze worden dan ook veelvuldig gebruikt tijdens de training.

Bootcamp in het Sarphatipark

Het Sarphatipark in Amsterdam is waar het voor No More Excuses allemaal is begonnen. Hier worden dan ook de meeste trainingen gegeven. Een fitness hoek met verschillende apparaten, genoeg gras, een “klein rondje” en een groot rond maakt het Sarphatipark tot de ideale locatie om te trainen. Op dinsdagavond 19:00 kan je hier dan ook terecht.

Bootcamp Vondelpark

Het Vondelpark is het grootste park van Amsterdam met meer dan genoeg ruimte voor het geven van een training. Op de maandag avond is dit dan ook het toneel voor de bootcamp trainingen. Bij deze training staan het uithoudingsvermogen, kracht en conditie centraal. Meld je vandaag nog aan voor deze training!

Bootcamp in het Martin Luther Kingpark

‘s Zomers zijn het Vondelpark en het Sarpahitpark meestal druk. De aangename temperatuur en de zon zorgen er voor dat mensen daar genieten van het mooie weer. No More Excuses wijkt dan uit naar het Martin Luther Kingpark. Het is er vaak wat rustiger en biedt ook alle faciliteiten voor een prima Bootcamp training.

De mariniers van No more Excuses hebben een tijd geleden al ervaren dat de parken voor een Bootcamp Amsterdam uitermate geschikt zijn. Wil jij dit een keer meemaken? Meld je dan aan voor de gratis proeftraining!