No

MORE

EXCUSES!

Let’s fly together!

voor een gratis proefles!

DB+

Behaal jouw doel met onze

full-body work-out!

Geen Smoesjes

Kom van die bank af!

Let´s have some fun

Bij No More Excuses streven wij ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. En dat met een groep mensen om je heen die jou inspireren om het meeste uit je training te halen.

It´s for all levels

Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. De trainingen zitten zo in elkaar dat een beginner en een gevorderde aan dezelfde training kunnen meedoen en beide personen aan hun trekken komen. Onze trainers kunnen een training voor een individu aanpassen zodat iedereen bediend kan worden.

DB+

And it´s outside!

Buiten trainen heeft vele voordelen maar voor ons is de grootste nog wel het genot van buiten zijn. Of het nou vroeg in de ochtend is of met je kettlebell genieten van de zonsondergang; je dag goed beginnen of eindigen kan het beste buiten.

Wat anderen over ons zeggen

Wij boeken resultaat

Fitter sterker en beter in m’n vel!

Nu bijna een jaar aan het trainen bij No More Excuses met een top resultaat! Fitter, sterker en beter in m’n vel!


Oscar

Great trainer

Wouter is a great trainer, he really motivates us every week! Also, he never forgets to bring his uplifting music. I’d recommend him, eyes closed!


Jeroen

AANRADER

No more excuses zo voelt het echt! Heb 1-op-1 met Wouter getraind en doe nu mee met bootcamp lessen: persoonlijk en mega motiverend! Top tijden, kleine groepen en kei hard gaan! AANRADER dus 🙂


Emma

NME is great!

NME is great! The group is with fun people trying to get some excercise and fresh air in the Vondelpark. Usually its about 10 people in a group, so enough room for personal attention! And Wouter is a great instructor!!


Marloes Docter

Uitdagende workout

No More Excuses bootcamp biedt een uitdagende workout. Wouter heeft uitvoerige kennis op fitnessgebied en bouwt zijn trainingen zorgvuldig en met aandacht voor het individu op. Ook beschikt hij over een uitgebreid arsenaal aan accessoires (kettlebells, touwen, sand bags) om de trainingen voldoende variërend te maken. Aanrader!


Jonas

Professionele en leuke aanpak

Na een paar maanden trainen met NME was ik al fitter dan ooit. Professionele en leuke aanpak van de trainers, al je spiergroepen komen aan bod en ook je conditie verbetert aanzienlijk met dat bootcampen en af en toe een sprint in de buitenlucht. Ik wil niet meer anders. Heel blij dat ik dit heb ontdekt. Personal training van Wouter is overigens ook een aanrader! Op een leuke manier stuk gaan zeg maar. Het bestaat!!


Nicole

Leuke trainingen

Leuke trainingen op verschillend niveau waardoor iedereen op zijn of haar eigen manier fit kan blijven. En je merkt onwijs snel al vooruitgang!!

Tess

WORD JE BLIJ VAN!

Onze Partner

Ervaren trainers

Train with us now!

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Waar wacht je nog op!?
Gratis Proefles!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!