Bootcamp Rembrandtpark

NO

MORE

EXCUSES!

& profiteer van de gratis proeftraining!

DB+

Behaal jouw doel met onze

Volledige Workout

Bootcamp Rembrandtpark

Wil jij fit worden en ben je op zoek naar een wekelijkste bootcamp training in het Rembrandtpark? Meld je nu aan bij No More Excuses! Wekelijks geven wij Bootcamp training in o.a. het Vondelpark, het Rembrandtpark, het Beatrixpark én Olympiaplein. De eerste training is gratis, dus je hebt geen reden om nee te zeggen. No More Excuses. Wij helpen jou om het meeste uit jezelf te halen en maken je tegelijkertijd superfit!

DB+

Dé Bootcamp in het Rembrandtpark

De trainingen van No More Excuses duren een uur en bestaan uit een goeie warming up, een full body workout en een cooling down. Je kan kiezen voor de maandag training waar de nadruk ligt op de benen, billen en buik of woensdag waar meer nadruk ligt op het gehele lichaam. Tijdens de trainingen is een mix van krachttraining en uithoudingsvermogen. Ook wordt er aandacht besteedt aan mobiliteitsoefeningen zodat het lichaam functioneel kan blijven bewegen. Deze vorm van training zorgt ervoor dat je spieren op een andere manier worden geprikkeld dan normaal. Dit resulteert in meer verbranding tijdens de training en je spieropbouw wordt versneld. Kortom, een zeer effectieve vorm van trainen.

bootcamp vondelpark

Onze Partner

Ervaren trainers die

Tot het uiterste gaan

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Waarom trainen in het Rembrandtpark

In Amsterdam bevinden zich meerdere grote parken. Parken als het Rembrandtpark, het Beatrixpark, het Martin Luther Kingpark, het Vondelpark en het Olympiaplein zijn locaties waar zowel ’s winters als in de zomer Bootcamp training wordt gegeven.

In het Rembrandtpark wordt het hele jaar door training gegeven. Het park biedt genoeg mogelijkheden voor een perfecte Bootcamp training.

Klik hier als je wilt weten waar we op dit moment trainen en op welke dagen/tijdstippen.

bedrijfsuitje bootcamp
Waar wacht je nog op!?
Gratis Proefles!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!