Over Ons

No More Excuses is ontstaan uit het idee om mensen onder de juiste begeleiding meer in beweging te krijgen. Of je nou begint met trainen of al op een hoger niveau instapt, bij No More Excuses krijg je in groepsverband of op individuele basis de begeleiding die bij jou past.

Vroeger sportte ik erg veel, maar dat is er een beetje bij ingeschoten omdat ik het nu zo druk heb“.

Komt je dit bekend voor? Of heb je nooit echt gesport en wil je eigenlijk wel een keer beginnen. Je bent misschien een keer lid geweest bij een sportschool, maar na hooguit 2 maanden kwam je erachter dat de sportschool het toch niet helemaal is voor jou. Vind je het lastig om jezelf te blijven motiveren? Meld je dan aan bij No More Excuses. Het is ten slotte leuker om in groepsverband te sporten. Trainen in de buitenlucht met mensen die jou inspireren zal ertoe leiden dat jij meer uit jezelf weet te halen en het is nog gezellig ook!

Voor sporters die al een tijdje bezig zijn en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, is No More Excuses een ook een uitstekende oplossing! Voor elk niveau hebben wij een aangepaste training. Zo kun je ook opwerken van beginnende bootcamper tot een sporter die zichzelf weet te verassen.

Wouter van Driel

Wouter van Driel

Trainer & Eigenaar

Van 2010 tot en met 2016 ben ik werkzaam geweest bij het Korps Mariniers. In mijn laatste jaar heb ik een aantal sportopleidingen met succes afgerond met als doel het opzetten van een bootcamp bedrijf en personal training. Hier is No More Excuses uit ontstaan. Verder ben ik werkzaam als trainer bij de Vondelgym op de Overtoom.

Door de ervaring die ik heb opgedaan bij het Korps Mariniers weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een balans te vinden tussen lichaam en geest voor het behalen van prestaties. Of het nou om sportieve, zakelijke of persoonlijke prestaties gaat, het is belangrijk dat je goed in je vel zit. Trainen in de buitenlucht is naar mijn mening een ideale manier om jezelf sportief te prikkelen terwijl je geest zich kan opladen om zo optimaal te renderen in je dagelijkse bezigheden.

Roos Kind

Roos Kind

Trainer