Over Ons

No More Excuses is ontstaan uit het idee om mensen onder de juiste begeleiding meer in beweging te krijgen. Of je nou begint met trainen of al op een hoger niveau instapt, bij No More Excuses krijg je in groepsverband of op individuele basis de begeleiding die bij jou past.

Vroeger sportte ik erg veel, maar dat is er een beetje bij ingeschoten omdat ik het nu zo druk heb“.

Komt je dit bekend voor? Of heb je nooit echt gesport en wil je eigenlijk wel een keer beginnen. Je bent misschien een keer lid geweest bij een sportschool, maar na hooguit 2 maanden kwam je erachter dat de sportschool het toch niet helemaal is voor jou. Vind je het lastig om jezelf te blijven motiveren? Meld je dan aan bij No More Excuses. Het is ten slotte leuker om in groepsverband te sporten. Trainen in de buitenlucht met mensen die jou inspireren zal ertoe leiden dat jij meer uit jezelf weet te halen en het is nog gezellig ook!

Voor sporters die al een tijdje bezig zijn en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, is No More Excuses een ook een uitstekende oplossing! Voor elk niveau hebben wij een aangepaste training. Zo kun je ook opwerken van beginnende bootcamper tot een sporter die zichzelf weet te verassen.

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!