Bedrijfsbootcamp
in Amsterdam

No

More
Excuses!

& profiteer van de gratis proeftraining!

DB+

Bedrijfsbootcamp Amsterdam

Bedrijfsbootcamp: het wordt steeds populairder om als bedrijf wekelijks een training aan te bieden aan haar personeel. Dat heeft een aantal redenen. Ten eerst wilt u ervoor zorgen dat uw personeel gezond en vitaal is. Dit zal de prestaties op het werk verbeteren en voor minder ziekteverzuim zorgen. Daarnaast is de sfeer op de werkplek belangrijk en bootcamp is een uitermate geschikte manier om uw werknemers elkaar beter te leren kennen en meer groepsgevoel te creëren. Dit zal ten goede komen aan de saamhorigheid binnen uw bedrijf en er zal ook zeker meer gelachen worden op de werkvloer.

Voor bedrijfsuitjes bent u bij No More Excuses ook aan het juiste adres. Een onvergetelijke ervaring voor u en uw collega’s?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bootcamp voor bedrijven

”Een gezonde geest in een gezond lichaam.” Iedereen is er eigenlijk wel van doordrongen, maar door tijdgebrek of andere verplichtingen schiet het sporten er toch heel vaak bij in. Vooral in deze stressvolle tijden is een bedrijfsbootcamp van No More Excuses dan de ideale manier om efficiënt aan de conditie te werken. Wat is er nou mooier dan collega’s die samen de uitdaging aangaan tijdens een sportieve training? Heerlijk buiten sporten in Amsterdam, vlakbij de werkplek en uiteraard onder begeleiding van een professionele trainer. Kies bijvoorbeeld voor een full body workout, waarbij het allemaal draait om spierkracht en uithoudingsvermogen.

Sporten en heel veel plezier

Een bedrijfsbootcamp in Amsterdam is gezond, leuk en verhoogt de onderlinge sfeer. Het is een waardevolle investering in het welzijn van jezelf en al jouw medewerkers. Ga voor een eenmalige intensieve training, of juist voor een programma voor een langere periode. Bedrijfsbootcamp biedt de volgende voordelen:

  • Fittere en daardoor productievere medewerkers
  • Een lager ziekteverzuim
  • Geschikt voor ieder niveau
  • Direct voor of na werktijd trainen
  • Verbetert de onderlinge samenwerking
  • Werk de stress weg met een bedrijfsbootcamp

Wil je op vrijdagmiddag met het hele team een hectische werkweek sportief afsluiten? Doe het met een bootcamp voor bedrijven. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een vaste ochtend of middag in de week gezamenlijk te trainen. Sta jij al in de startblokken voor een intensieve workout, maar heb je het eigenlijk wel gehad met die dure sportscholen? Dan kun je niet om onze aantrekkelijk geprijsde bedrijfsbootcamp heen. Kom ook eens gezellig met je collega’s sporten in het park.

Bedrijfsuitje bootcamp van No More Excuses

Wordt het teamuitje dit jaar weer een saaie workshop? Boek liever eens een bedrijfsuitje bootcamp en ga er samen sportief tegenaan. Ontspanning door inspanning in Amsterdam, dan heb je het over teambuilding! No More Excuses stelt altijd een passend bootcamp programma samen. Dat maakt een bedrijfsuitje bootcamp tot een sportieve en sociale manier om de collegialiteit te bevorderen. Dankzij de persoonlijke aandacht van de trainer kan iedere medewerker op zijn of haar niveau meedoen aan onze sportieve bedrijfsuitjes. Toon jouw waardering met een bijzondere ervaring die bij iedereen goed scoort.

buiten trainen voor bedrijven

Hoe zorg je voor energieke en gemotiveerde medewerkers? Aan ons zal het niet liggen. Zo geven we bijvoorbeeld een bedrijfsbootcamp waarbij het accent volledig ligt op benen, billen en buik. Perfect voor iedereen die ook aan een goed figuur wil werken. Met onze crossfit workouts dagen we de deelnemers uit om bij iedere training weer tot het uiterste te gaan. Een goede conditie zorgt voor werknemers die beter in hun vel zitten. Wil je meer informatie over onze bedrijfsbootcamp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag vandaag nog een proefles aan.

Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!