Personal Trainer Huizen

No
More
Excuses!

& wordt fitter in no time!

DB+

Behaal jouw doel met onze

Volledige PT Workout

Personal Training Huizen

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Huizen? Neem dan contact op met ons. We bieden trainingen op maat waarbij we samen een doel stellen. Dit kan zijn lichter of fitter worden maar ook beter in je vel zitten. Samen werken we naar dit doel toe. Wekelijks bekijken we de voortgang. Onze trainingen zijn in de winter veelal binnen en verplaatsen zich deels naar buiten wanneer het lekker weer is. Interesse? Kom van die bank af en neem contact met ons op.
DB+

Hoe ziet een personal trainingssessie eruit?

Een persoonlijke trainingssessie kan variëren afhankelijk van je doelstellingen, jouw fitnessniveau en je persoonlijke voorkeuren of mogelijkheden. Samen met de personal trainer van NME wordt bepaald hoe dit er exact uitziet. In het algemeen is bestaat een training uit de volgende onderdelen.

Opwarming

De trainingssessie begint met een uitgebreide warming-up om je lichaam voor te bereiden op de training. Dit bestaat uit lichte cardio-, stretch- of mobiliteitsoefeningen.

De PT training

Het grootste deel van de sessie is gericht op de training zelf. Samen lopen we door oefeningen die zijn afgestemd op jouw fitnessdoelen, met de nadruk op de juiste vorm en techniek om de resultaten te maximaliseren en het risico op blessures te minimaliseren. De duur van een persoonlijke trainingssessie kan variëren, maar meestal duren sessies ongeveer 60 minuten.

Cooling-down

Na de training volgt een korte cooling-down om je lichaam te helpen herstellen en het risico op spierpijn te verminderen. Dit bestaat meestal uit rekoefeningen of schuimroloefeningen.

Follow-up

Afhankelijk van de doelen volgt een follow-up waarbij je zelf aan de slag mag. Hoe beter beter het gezamenlijke schema wordt gevolgd, hoe sneller de resultaten worden behaald.

bedrijfsbootcamp
Onze Partner

Waarom jij personal training nodig hebt

Een personal trainer neem je vaak om verschillende redenen. Persoonlijke aandacht is hierbij de meest voorkomende reden. No More Excuses gaat samen met jou eerst bepalen welke doelen je wilt halen en bepaalt aan de hand van je conditie, uithoudingsvermogen je bouw wat haalbaar is en wat niet. Vervolgens wordt er aan de hand van deze punten bepaald wat er moet gebeuren om die doelen te halen. Het begint hier altijd bij jezelf, ik help je alleen een stapje verder en zorg er voor dat je tot het uiterste gaat en soms een stukje verder.

personal trainer amsterdam

Ervaren trainers die

Tot het uiterste gaan

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Waar wacht je nog op!?
Bereik jouw doel!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!