Bootcamp Amsterdam
West

No
More
Excuses!

& profiteer van de gratis proeftraining!

DB+

Behaal jouw doel met onze

Full-Body Workout

Geen Smoesjes
Kom van die bank af!

Let´s have some fun

Bij No More Excuses streven wij ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. En dat met een groep mensen om je heen die jou inspireren om het meeste uit je training te halen.

It´s for all levels

Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. De trainingen zitten zo in elkaar dat een beginner en een gevorderde aan dezelfde training kunnen meedoen en beide personen aan hun trekken komen. Onze trainers kunnen een training voor een individu aanpassen zodat iedereen bediend kan worden.

DB+

And it´s outside!

Buiten trainen heeft vele voordelen maar voor ons is de grootste nog wel het genot van buiten zijn. Of het nou vroeg in de ochtend is of met je kettlebell genieten van de zonsondergang; je dag goed beginnen of eindigen kan het beste buiten.

Wat anderen over ons zeggen

Wij boeken resultaat

Tot het gaatje gaat!

Met persoonlijke aandacht en een uitdagende bootcamp die zorgt tot je tot het gaatje gaat!


Jeroen

Geweldige lessen

Geweldige lessen van een enthousiaste trainer die er voor zorgt dat je steeds weer verder en harder kunt gaan!


Storm

Hulp waar nodig.

Wouter is een sportieve, motiverende, gezellige en persoonlijke bootcamp instructeur. Hij staat open voor ieders wensen en helpt je waar nodig. Ik ga altijd met veel plezier naar bootcamp!


Suzanne

Always enthousiastic & happy

Always enthousiastic and happy to see us, pushes us to the limit every time!


Levi

Afwisselende trainingen.

Leuke afwisselende trainingen met een goed niveau. Pas een paar trainingen erop zitten maar ik blijf zeker doorgaan!


Mathijs

Afwisselend qua intensiteit!

Sinds een jaar sport ik bij NME. Leuke trainingen, afwisselend qua intensiteit! Het zijn leuke groepjes wat een extra motivatie is om regelmatig te gaan. Merk ook zeker progressie qua kracht!


Chantal

Keihard knallen!

Meest toffe bootcamp van Amsterdam, gewoon uur lang keihard knallen. Zoals de naam al zegt: geen excuusjes! Zeer betaalbaar voor studenten, zowel abonnement als losse trainingen mogelijk. Altijd lekker in buitenlucht trainen, zon of geen zon. Voor iedereen aan te raden!


Niels

Snel vooruitgang!

Top trainer, leuke afwisselende trainingen op verschillende niveau en lekker in de buitenlucht! Ik krijg er onwijs veel energie van en zie al snel vooruitgang.


My Linh

De trainingen zijn altijd goed voorbereid.

De instructeur Wouter is een toffe en professionele gast. Hij motiveert, geeft persoonlijke aandacht, let goed op diversiteit. De trainingen zijn altijd goed voorbereid, met leuke groepen en zorgen ervoor dat je alles geeft. De mobiele app voor inschrijvingen is ook top.


Joey

Ik ga hier niet snel weg!

De trainers van No More Excuses weten mij altijd weer vakkundig te slopen en pushen mij om het beste te laten zien.
Ik heb veel verschillende sporten beoefend maar niets is zo all-round en functioneel als dit.
Verder is de sfeer in de groepjes heel leuk. Samen lekker stuk gaan en daar dan om lachen.
Ik ga hier niet snel weg!

Bas

NIET ZEUREN.

Bootcamp Amsterdam West

De parken van Amsterdam West zijn een perfecte locatie voor het geven van Bootcamp trainingen! De Amsterdamse gemeente heeft de laatste jaren de sportfaciliteiten in parken uitgebreid met klimrekken, sportvelden en fitness apparaten. Deze worden dan ook veelvuldig gebruikt tijdens de training.

Rembrandtpark

Erasmuspark

DB+

Westerpark

Wat is Bootcamp?

Van oudsher is Bootcamp ontstaan bij militaire eenheden om hun troepen te trainen en tot het uiterste te pushen. Tegenwoordig is het overgewaaid naar de ‘gewone’ mens om in de buitenlucht op een leuke en gezonde manier te sporten.

Wij maken tijdens onze bootcamp trainingen veel gebruik van Kettlebells. Een veelzijdig trainingsmiddel waarbij je kan trainen met een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast zullen er veel oefeningen zijn met bodyweight en schromen we zeker niet om alles wat de locaties te bieden hebben aan bankjes, bomen, railingen, muurtjes, trappetjes en dergelijke te gebruiken tijdens de Bootcamp trainingen. Op deze manier kunnen we elke training weer anders maken en zal er nooit verveling toeslaan. In combinatie met een gezonde dosis humor en leuke mensen om je heen zal het resultaat vanzelf volgen. En wij geloven er echt in dat plezier een betere relatie is tot sporten dan het gevoel dat het ‘moet’.

Wat centraal staat is dat je op je eigen niveau jezelf kan ontwikkelen op fysiek gebied. Je kan instromen als beginner en je opwerken tot een gevorderde bootcamper. Wil je bijvoorbeeld opwerken voor een obstacle run, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De combinatie van cardio en kracht komt tijdens elke training terug. Of wil je op een gezellige maar uitdagende manier werken aan je fysieke gestel? Kom een keer bij No More Excuses een gratis proefles draaien en kom erachter wat de mogelijkheden zijn. Voor ieder niveau een training die je steeds weer naar de next level brengt. Samen met andere leuke mensen uit Amsterdam die jou ook zullen motiveren.

Onze Partner

Ervaren trainers

We challenge you!

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Ready for Bootcamp Amsterdam West?

Ben jij op zoek naar een leuke Bootcamp training in Amsterdam waarbij de nadruk ligt op kracht en uithoudingsvermogen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een full-body workout aan met kettlebells en andere attributen in de parken van Amsterdam.

Onze bootcamp trainingen zijn geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of jij een beginner bent of een gevorderde, wij zorgen ervoor dat jij een goed verzorgde workout krijgt die ook nog eens leuk is. Je hebt nooit spijt als je wel geweest bent. Dus meld je nu aan voor onze Bootcamp trainingen in Amsterdam.
NO MORE EXCUSES

GAAN MET DIE BANAAN!
Waar wacht je nog op!?
Gratis Proefles!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!