Kettlebell training Amsterdam

No

More
Excuses!

& profiteer van de gratis proeftraining!

DB+

Behaal jouw doel met onze

KETTLEBELL Workout

Geen Smoesjes
Kom van die bank af!

Let´s have some fun

Bij No More Excuses streven wij ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. En dat met een groep mensen om je heen die jou inspireren om het meeste uit je training te halen.

It´s for all levels

Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. De trainingen zitten zo in elkaar dat een beginner en een gevorderde aan dezelfde training kunnen meedoen en beide personen aan hun trekken komen. Onze trainers kunnen een training voor een individu aanpassen zodat iedereen bediend kan worden.

DB+

And it´s outside!

Buiten trainen heeft vele voordelen maar voor ons is de grootste nog wel het genot van buiten zijn. Of het nou vroeg in de ochtend is of met je kettlebell genieten van de zonsondergang; je dag goed beginnen of eindigen kan het beste buiten.

Wat anderen over ons zeggen

Wij boeken resultaat

Tot het gaatje gaat!

Met persoonlijke aandacht en een uitdagende bootcamp die zorgt tot je tot het gaatje gaat!


Jeroen

Geweldige lessen

Geweldige lessen van een enthousiaste trainer die er voor zorgt dat je steeds weer verder en harder kunt gaan!


Storm

Hulp waar nodig.

Wouter is een sportieve, motiverende, gezellige en persoonlijke bootcamp instructeur. Hij staat open voor ieders wensen en helpt je waar nodig. Ik ga altijd met veel plezier naar bootcamp!


Suzanne

Always enthousiastic & happy

Always enthousiastic and happy to see us, pushes us to the limit every time!


Levi

Afwisselende trainingen.

Leuke afwisselende trainingen met een goed niveau. Pas een paar trainingen erop zitten maar ik blijf zeker doorgaan!


Mathijs

Afwisselend qua intensiteit!

Sinds een jaar sport ik bij NME. Leuke trainingen, afwisselend qua intensiteit! Het zijn leuke groepjes wat een extra motivatie is om regelmatig te gaan. Merk ook zeker progressie qua kracht!


Chantal

Keihard knallen!

Meest toffe bootcamp van Amsterdam, gewoon uur lang keihard knallen. Zoals de naam al zegt: geen excuusjes! Zeer betaalbaar voor studenten, zowel abonnement als losse trainingen mogelijk. Altijd lekker in buitenlucht trainen, zon of geen zon. Voor iedereen aan te raden!


Niels

Snel vooruitgang!

Top trainer, leuke afwisselende trainingen op verschillende niveau en lekker in de buitenlucht! Ik krijg er onwijs veel energie van en zie al snel vooruitgang.


My Linh

De trainingen zijn altijd goed voorbereid.

De instructeur Wouter is een toffe en professionele gast. Hij motiveert, geeft persoonlijke aandacht, let goed op diversiteit. De trainingen zijn altijd goed voorbereid, met leuke groepen en zorgen ervoor dat je alles geeft. De mobiele app voor inschrijvingen is ook top.


Joey

Ik ga hier niet snel weg!

De trainers van No More Excuses weten mij altijd weer vakkundig te slopen en pushen mij om het beste te laten zien.
Ik heb veel verschillende sporten beoefend maar niets is zo all-round en functioneel als dit.
Verder is de sfeer in de groepjes heel leuk. Samen lekker stuk gaan en daar dan om lachen.
Ik ga hier niet snel weg!

Bas

NIET ZEUREN.

Kettlebell training Amsterdam

Op de onderstaande locaties worden onze trainingen gegeven. Je kan bij ons 7 dagen per week een training volgen zowel in de ochtend, het einde van de middag én in de avond.

Olympiaplein

Hier zul je ons bijna dagelijks kunnen vinden. Naast de voetbalvelden van Swift trainen wij op het historische pleintje bij het grote Indië-Nederland monument. Temidden van bankjes en trappetjes genieten in de ochtend van de zonsopgang in gezelschap van een kettlebell en je mede bootcampers. Een dag kan voor velen niet beter beginnen. Of in de avond je drukke dag goed beëindigen met een goede workout naast het glinsterende water van het pierenbadje. Wij kunnen ons wel ergere momenten voorstellen. En wanneer het nou echt heel hard regent, staan we lekker droog onder de fietstunnel van het Amsterdams Lyceum. Wij geven je geen enkel excuus om niet te komen trainen.

Het Vondelpark

Wij hebben lang training gegeven in het Vondelpark, maar zijn tot de conclusie gekomen dat andere locaties beter tot zijn recht komen. Op de plekken die geschikt zijn voor een goede bootcamp training staan nu zoveel groepjes dat we besloten hebben om op zoek te gaan naar wat meer exclusieve plekken. Hier hebben we meer ruimte en privacy om ons ding te doen. Geen andere groepen die soms letterlijk over ons rennen en geen 4 speakers die allemaal andere muziek draaien. Maar wij snappen dat het Vondelpark lekker centraal ligt. En daarom trainen we wel vlakbij het Vondelpark met het Olympiaplein op 1 minuut fietsen en het Rembrandtpark aan de westelijke zijde op 2 minuten fietsen van het Vondelpark. Woon je dus vlakbij het Vondelpark dan is er vlakbij ook een locatie waar wij onze bootcamp trainingen aanbieden. En een stukje fietsen, daar is nog nooit iemand minder van geworden.

DB+

Rembrandtpark

Het Rembrandtpark is één van de wat rauwere parken van Amsterdam. En daar kunnen wij ons wel in vinden. Urban bootcamp in Amsterdam-west. Of je nou woonachtig bent in Oud- West, de Baarsjes, Bolo of net aan de andere kant van de ring; het Rembrandtpark is de place to be voor jou als het gaat om Bootcamp. We trainen met uitzicht over het water en je nieuwe beste vriend, de kettlebell, is er ook bij. Mocht het regenen dan staan we onder de tunnel bij het Surinameplein. Geen enkel excuus dus om geen gebruik te maken van een gratis en geheel vrijblijvende proefles.

Wat is een kettlebell training?

Een stukje Geschiedenis
Barebell, dumbell tja… hoe noem je die ijzeren bol met een handvat eraan eigenlijk? We noemen dat een kettlebell. Voor het eerst eeuwen geleden in Rusland gebruikt door militairen en sporters en tegenwoordig niet meer weg te denken uit de sportschool. Hoewel wij niet hoeven te trainen voor een gevaarlijke missie, ondanks dat het trainen van je lichaam absoluut een speciale operatie is, kunnen wij wel net zo hard trainen.

NME kettlebell workout
Het fijne van deze gewichten is dat iedere spiergroep wordt aangepakt waarbij kracht en uithoudingsvermogen een grote rol spelen. De functionaliteit van je lichaam wordt volledig aangesproken. Hierdoor wordt je lichaam gebruikt waarvoor het is gemaakt. Zowel conditie- als krachttraining doen wij met kettlebells. Het fijne is dat wij voor iedereen een passend gewicht hebben, dus heb je geen ervaring? Geen zorgen, want op ieder mens past een ehh..kettlebell!

Onze Partner

Ervaren trainers

We challenge you!

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Ready for a kettlebell challenge Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een leuke kettlebell training in Amsterdam waarbij de nadruk ligt op kracht, uithoudingsvermogen en fitter worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een total body workout aan met kettlebells en andere attributen in verschillende parken van Amsterdam.

Onze kettlebell training is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of jij een beginner bent of een gevorderde, wij zorgen ervoor dat jij een goed verzorgde workout krijgt die ook nog eens leuk is. Je hebt nooit spijt als je wel geweest bent. Dus meld je nu aan voor onze trainingen in Amsterdam.
NO MORE EXCUSES

GAAN MET DIE BANAAN!
Waar wacht je nog op!?
Gratis Proefles!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!