Total Body Workout Amsterdam

No

More
Excuses!

& profiteer van de gratis proeftraining!

DB+

Behaal jouw doel met onze

Total-Body Workout

Geen Smoesjes
Kom van die bank af!

Let´s have some fun

Plezier, geluk, chile sfeer, leuke mensen, trainers die iedere keer weer voor jou een workout hebben bedacht! Genoeg redenen om met ons te komen sporten! Wat houd jou nog tegen? Doe mee en geniet even van dat uurtje plezier op een dag.

It´s for all levels

Of je nu oud, jong, getraind, ongetraind, de oefeningen niet begrijpt of de taal niet spreekt het maakt allemaal niet uit. Onze trainingen zijn voor iedereen, omdat onze trainers daadwerkelijk weten wat ze doen leiden zij jou door de training heen! Dus neem iedereen mee die je kent, so let’s go!
DB+

And it´s outside!

Als je de hele dag al binnen zit, is het juist gezond en verstandig om naar buiten te gaan. En dat ook ook nog combineren met een vette bootcamp training. Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar wat het fysiek en mentaal met je doet als je met ons komt trainen.

Wat anderen over ons zeggen

Wij boeken resultaat

Tot het gaatje gaat!

Met persoonlijke aandacht en een uitdagende bootcamp die zorgt tot je tot het gaatje gaat!


Jeroen

Geweldige lessen

Geweldige lessen van een enthousiaste trainer die er voor zorgt dat je steeds weer verder en harder kunt gaan!


Storm

Hulp waar nodig.

Wouter is een sportieve, motiverende, gezellige en persoonlijke bootcamp instructeur. Hij staat open voor ieders wensen en helpt je waar nodig. Ik ga altijd met veel plezier naar bootcamp!


Suzanne

Always enthousiastic & happy

Always enthousiastic and happy to see us, pushes us to the limit every time!


Levi

Afwisselende trainingen.

Leuke afwisselende trainingen met een goed niveau. Pas een paar trainingen erop zitten maar ik blijf zeker doorgaan!


Mathijs

Afwisselend qua intensiteit!

Sinds een jaar sport ik bij NME. Leuke trainingen, afwisselend qua intensiteit! Het zijn leuke groepjes wat een extra motivatie is om regelmatig te gaan. Merk ook zeker progressie qua kracht!


Chantal

Keihard knallen!

Meest toffe bootcamp van Amsterdam, gewoon uur lang keihard knallen. Zoals de naam al zegt: geen excuusjes! Zeer betaalbaar voor studenten, zowel abonnement als losse trainingen mogelijk. Altijd lekker in buitenlucht trainen, zon of geen zon. Voor iedereen aan te raden!


Niels

Snel vooruitgang!

Top trainer, leuke afwisselende trainingen op verschillende niveau en lekker in de buitenlucht! Ik krijg er onwijs veel energie van en zie al snel vooruitgang.


My Linh

De trainingen zijn altijd goed voorbereid.

De instructeur Wouter is een toffe en professionele gast. Hij motiveert, geeft persoonlijke aandacht, let goed op diversiteit. De trainingen zijn altijd goed voorbereid, met leuke groepen en zorgen ervoor dat je alles geeft. De mobiele app voor inschrijvingen is ook top.


Joey

Ik ga hier niet snel weg!

De trainers van No More Excuses weten mij altijd weer vakkundig te slopen en pushen mij om het beste te laten zien.
Ik heb veel verschillende sporten beoefend maar niets is zo all-round en functioneel als dit.
Verder is de sfeer in de groepjes heel leuk. Samen lekker stuk gaan en daar dan om lachen.
Ik ga hier niet snel weg!

Bas

NIET ZEUREN.

TOTAL BODY WORKOUT IN AMSTERDAM

Tijdens onze workouts worden alle belangrijke spiergroepen aangepakt. Een efficiënte manier van trainen die het ook nog mogelijk maakt om meerdere keren per week te trainen. We maken gebruik van kettlebells waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Bovendien is er een mooie combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Jouw inzet + onze workout = full body workout for you!

Olympiaplein

Het zit al in de naam “Olympia” wat Berg van de goden betekent. Dat zie je ook wel aan onze trainingen waarbij wij bergen verzetten om daardoor fit te worden! Onze locatie naast het Indië-monument laat zich ideaal lenen een heerlijke training. door de aanwezigheid van bankjes, hekjes, muurtjes en het altijd rustgevende geluid van de fontein. Kortom, de ideale plek in Amsterdam Zuid om buiten te sporten.

Het Vondelpark

Naast het Vondelpark ligt het Olympiaplein. Waar het in het Vondelpark stikt van de mensen en bootcamp groepjes, heb je op het Olympiaplein alle ruimte om je te concentreren op je eigen workout. Geen hekken die dicht zijn, omdat het te druk is en al helemaal geen oneindige rotzooi van mensen die hun troep niet opruimen. De voordelen van de centrale ligging van het Vondelpark en niet de nadelen die het park met zich meebrengt.

DB+

Rembrandtpark

Ben je woonachtig in Amsterdam West dan is het Rembrandtpark vast niet ver weg. Oftewel the place to be voor een No More Excuses workout. Heerlijk trainen aan het water vlakbij het Surinameplein. Mocht het regenen dan staan we droog onder een brug. Doe een keer mee voor een proefles en je zal merken wat het fysiek en mentaal met je doet als je bij ons komt trainen. Je zal nooit spijt hebben als je wel komt trainen.

Wat is een total body workout bij NME?

Bij No More Excuses zal je elke training genieten van een total body workout. Alle belangrijke spiergroepen worden getriggerd. Door het gebruik van kettlebells en elastieken is er enorm scala aan oefeningen die ervoor zorgen dat elke training net anders is. Oftewel saai zal het nooit worden. De trainingen zullen zo geprogrammeerd worden dat je meerdere dagen per week kan trainen. Iedereen komt aan zijn trekken en het maakt dus ook niet uit wat je niveau is.

De trainingen zullen een combinatie zijn van kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan de mobiliteit van je lichaam. Oftewel het volledig functioneren van je lichaam wat wellicht niet gebeurt als je de hele dag achter je bureau zit. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn dat ze worden gebruikt.

Onze Partner

Ervaren trainers

We challenge you!

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

BEN JIJ ERBIJ??

Elke week bieden wij een afwisselende workout. Geen training is hetzelfde en iedere keer als je thuis komt heb jij gegarandeerd een voldaan gevoel. Waar wacht je nog op? Meld je aan en profiteer van de eerste gratis proefles.

GAAN MET DIE BANAAN!
Waar wacht je nog op!?
Gratis Proefles!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!