Personal training Amsterdam

No
More
Excuses!

& wordt fitter in no time!

DB+

Behaal jouw doel met onze

Volledige Workout

Personal Training in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een Personal Trainer in Amsterdam? Nog geen geschikte trainer kunnen vinden? Dan ben je bij No More Excuses aan het juiste adres! Wekelijks verzorgen wij meerdere trainingssessies die jou zowel mentaal als fysiek sterker maken. Met een achtergrond als militair, wetend hoe je jezelf tot het uiterste moet pushen zorg ik er voor dat jij fitter wordt in korte tijd. De trainingen zijn onder andere in het Vondelpark, Sarphatipark en het Martin Luther Kingpark. Ben je geïnteresseerd in een Personal Training? Neem dan contact met me op!

DB+

De personal Training van No More Excuses

Ik heb als Personal Trainer Amsterdam uitgekozen voor haar veelzijdige locaties. Overal vind je tegenwoordig rekstokken, sportvelden en fitnessapparatuur en dat in de buitenlucht. Een training begint vaak vroeg met een stevige warming up om vervolgens te genieten van een full body workout. Het programma hierin is zeer gevarieerd en bestaat de ene keer uit een boks les om de volgende keer van een militaire bootcamp te genieten.
Net als bij de mariniers gebruik ik allerlei materialen om jezelf fysiek en mentaal sterker te maken. Echte bakstenen, balken, rugzakken en grote trackerbanden zijn niet ongewoon tijdens een personal training.

bedrijfsbootcamp
Onze Partner

Waarom jij personal training nodig hebt

Een personal trainer neem je vaak om verschillende redenen. Persoonlijke aandacht is hierbij de meest voorkomende reden. No More Excuses gaat samen met jou eerst bepalen welke doelen je wilt halen en bepaalt aan de hand van je conditie, uithoudingsvermogen je bouw wat haalbaar is en wat niet. Vervolgens wordt er aan de hand van deze punten bepaald wat er moet gebeuren om die doelen te halen. Het begint hier altijd bij jezelf, ik help je alleen een stapje verder en zorg er voor dat je tot het uiterste gaat en soms een stukje verder.

Onze personal training locaties

Heb je voor een personal trainer Amsterdam helemaal afgezocht en ben je terecht gekomen bij No More Excuses? Dan ben je 100% aan het juiste adres! No More Excuses zit in de hele stad en maakt gebruik van alle parken. Een training kan ‘s ochtends of ‘s avonds plaatsvinden en wordt afgestemd op jouw behoeften en persoonlijke doelen.

personal trainer amsterdam

Ervaren trainers die

Tot het uiterste gaan

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Waar wacht je nog op!?
Bereik jouw doel!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!