Outdoor Training Amsterdam

No
More
Excuses!

& profiteer van de gratis proeftraining!

DB+

Behaal jouw doel met onze

Full-Body Outdoor Training

Geen Smoesjes
Kom van die bank af!

Let´s have some fun

Bij No More Excuses streven wij ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. En dat met een groep mensen om je heen die jou inspireren om het meeste uit je training te halen.

It´s for all levels

Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. De trainingen zitten zo in elkaar dat een beginner en een gevorderde aan dezelfde training kunnen meedoen en beide personen aan hun trekken komen. Onze trainers kunnen een training voor een individu aanpassen zodat iedereen bediend kan worden.

DB+

And it´s outside!

Buiten trainen heeft vele voordelen maar voor ons is de grootste nog wel het genot van buiten zijn. Of het nou vroeg in de ochtend is of met je kettlebell genieten van de zonsondergang; je dag goed beginnen of eindigen kan het beste buiten.

Wat anderen over ons zeggen

Wij boeken resultaat

Tot het gaatje gaat!

Met persoonlijke aandacht en een uitdagende bootcamp die zorgt tot je tot het gaatje gaat!


Jeroen

Geweldige lessen

Geweldige lessen van een enthousiaste trainer die er voor zorgt dat je steeds weer verder en harder kunt gaan!


Storm

Hulp waar nodig.

Wouter is een sportieve, motiverende, gezellige en persoonlijke bootcamp instructeur. Hij staat open voor ieders wensen en helpt je waar nodig. Ik ga altijd met veel plezier naar bootcamp!


Suzanne

Always enthousiastic & happy

Always enthousiastic and happy to see us, pushes us to the limit every time!


Levi

Afwisselende trainingen.

Leuke afwisselende trainingen met een goed niveau. Pas een paar trainingen erop zitten maar ik blijf zeker doorgaan!


Mathijs

Afwisselend qua intensiteit!

Sinds een jaar sport ik bij NME. Leuke trainingen, afwisselend qua intensiteit! Het zijn leuke groepjes wat een extra motivatie is om regelmatig te gaan. Merk ook zeker progressie qua kracht!


Chantal

Keihard knallen!

Meest toffe bootcamp van Amsterdam, gewoon uur lang keihard knallen. Zoals de naam al zegt: geen excuusjes! Zeer betaalbaar voor studenten, zowel abonnement als losse trainingen mogelijk. Altijd lekker in buitenlucht trainen, zon of geen zon. Voor iedereen aan te raden!


Niels

Snel vooruitgang!

Top trainer, leuke afwisselende trainingen op verschillende niveau en lekker in de buitenlucht! Ik krijg er onwijs veel energie van en zie al snel vooruitgang.


My Linh

De trainingen zijn altijd goed voorbereid.

De instructeur Wouter is een toffe en professionele gast. Hij motiveert, geeft persoonlijke aandacht, let goed op diversiteit. De trainingen zijn altijd goed voorbereid, met leuke groepen en zorgen ervoor dat je alles geeft. De mobiele app voor inschrijvingen is ook top.


Joey

Ik ga hier niet snel weg!

De trainers van No More Excuses weten mij altijd weer vakkundig te slopen en pushen mij om het beste te laten zien.
Ik heb veel verschillende sporten beoefend maar niets is zo all-round en functioneel als dit.
Verder is de sfeer in de groepjes heel leuk. Samen lekker stuk gaan en daar dan om lachen.
Ik ga hier niet snel weg!

Bas

NIET ZEUREN.

Outdoor Training in Amsterdam

De parken van Amsterdam vormen een ideale omgeving voor het organiseren van outdoor trainingen! De gemeente van Amsterdam heeft de afgelopen jaren de sportvoorzieningen in parken verbeterd door het plaatsen van klimrekken, sportvelden en fitnessapparatuur. Deze faciliteiten worden dan ook intensief benut tijdens de sessies.

Olympiaplein

Hier vind je ons bijna elke dag. Naast de voetbalvelden van Swift organiseren we onze sessies op het historische plein bij het grote Indië-Nederland monument. Omringd door bankjes en trapjes, genieten we in de ochtend van de opkomende zon in gezelschap van een kettlebell en je mede outdoor trainers. Voor velen kan de dag niet beter beginnen. Of sluit in de avond je drukke dag af met een effectieve workout naast het glinsterende water van het pierenbadje. Er zijn zeker minder aangename momenten denkbaar. En als het echt hard regent, vinden we beschutting onder de fietstunnel van het Amsterdams Lyceum. We bieden je geen enkel excuus om de training over te slaan.

Rembrandtpark

Het Rembrandtpark is een van de ruigere parken van Amsterdam, en dat past precies bij ons. Urban outdoor training in Amsterdam-West. Of je nu in Oud-West, de Baarsjes, Bos en Lommer of net aan de andere kant van de ring woont; het Rembrandtpark is de ideale locatie voor jouw outdoor training. We oefenen met een prachtig uitzicht over het water, en je nieuwe beste vriend, de kettlebell, is natuurlijk ook van de partij. Als het regent, zoeken we beschutting onder de tunnel bij het Surinameplein. Dus geen excuses: maak gebruik van een gratis en geheel vrijblijvende proefles.

Het Vondelpark

We hebben lange tijd trainingen verzorgd in het Vondelpark, maar zijn tot de conclusie gekomen dat andere locaties betere mogelijkheden bieden. De plekken die geschikt zijn voor een goede outdoor training zijn nu vaak zo druk bezet door verschillende groepen, dat we hebben besloten op zoek te gaan naar wat meer exclusieve locaties. Hier beschikken we over meer ruimte en privacy om onze activiteiten te ontplooien. Geen andere groepen die soms letterlijk over ons heen rennen en geen strijd tussen verschillende speakers die elk een andere soort muziek afspelen. Maar we begrijpen dat het Vondelpark een centrale locatie is. Daarom organiseren we ook trainingen vlakbij het Vondelpark, met het Olympiaplein op slechts 1 minuut fietsen en het Rembrandtpark aan de westkant, op 2 minuten fietsen van het Vondelpark. Als je dus in de buurt van het Vondelpark woont, hebben we ook om de hoek een plek waar we onze outdoor trainingen geven. En een klein stukje fietsen heeft nog nooit iemand kwaad gedaan.

DB+

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is oorspronkelijk ontwikkeld voor militaire eenheden om hun soldaten te trainen en tot het uiterste te drijven. Tegenwoordig is het een populaire vorm van buitenfitness voor iedereen, bedoeld om op een leuke en gezonde wijze actief te zijn in de open lucht.

Tijdens onze outdoor trainingen gebruiken we vaak Kettlebells, een veelzijdig hulpmiddel dat een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen biedt. Daarnaast omvatten onze oefeningen veelal lichaamsgewicht en maken we optimaal gebruik van de omgeving zoals banken, bomen, leuningen, muurtjes en trappen. Door de variatie in oefeningen is elke training uniek, wat verveling voorkomt. Met een goede dosis humor en fijn gezelschap komt het resultaat vanzelf. Wij geloven sterk dat plezier in sporten belangrijker is dan het gevoel van verplichting.

Het belangrijkste is dat je op je eigen niveau kunt groeien en je fysiek kunt ontwikkelen. Of je nu een beginner bent of je skills wilt verbeteren voor bijvoorbeeld een obstacle run, je bent bij ons aan het goede adres. Elke sessie combineert cardio en kracht. Als je op een leuke, maar uitdagende manier aan je fysieke conditie wilt werken, probeer dan eens een gratis proefles bij No More Excuses. We bieden trainingen aan voor alle niveaus, die je helpen om steeds een stapje verder te komen, samen met andere gemotiveerde mensen uit Amsterdam.

Onze Partner

Ervaren trainers

We challenge you!

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Ready for Outdoor Training Amsterdam?

Ben je op zoek naar een energieke outdoor training in Amsterdam, met de focus op kracht en uithoudingsvermogen? Dan zit je bij ons helemaal goed! We bieden een complete full-body workout met kettlebells en diverse andere materialen in de prachtige parken van Amsterdam.

Onze outdoor trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je startniveau. Of je nu een beginner bent of al ervaren, wij zorgen ervoor dat je een uitdagende en tegelijkertijd plezierige workout ervaart. Je zult nooit spijt hebben van een training waar je wel aan hebt deelgenomen. Dus wacht niet langer en schrijf je in voor onze outdoor trainingen in Amsterdam.

GAAN MET DIE BANAAN!

Waar wacht je nog op!?
Gratis Proefles!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!