Bootcamp Weesp

No
More
Excuses!

& profiteer van de gratis proeftraining!

DB+

Behaal jouw doel met

Outdoor Fitness

Geen Smoesjes
Kom van die bank af!

Let´s have some fun

Zin om te trainen zonder excuses? Bij No More Excuses is ons doel simpel: jouw sportplezier! Want als jij geniet van het sporten, volgen de resultaten vanzelf. En je traint ook nog eens met een superleuke groep die jou inspireert om het beste uit je workout te halen. Geen smoesjes meer, laten we samen sporten met plezier!

It´s for all levels

Er zijn talloze voordelen aan buiten trainen, maar voor ons is het grootste voordeel toch wel het plezier van buiten zijn. Of het nu vroeg in de ochtend is of tijdens een kettlebell-workout bij zonsondergang, je dag goed beginnen of eindigen kan het beste buiten gebeuren.

DB+

And it´s outside!

Er zijn talloze voordelen aan buiten trainen, maar voor ons is het grootste voordeel toch wel het plezier van buiten zijn. Of het nu vroeg in de ochtend is of tijdens een kettlebell-workout bij zonsondergang, je dag goed beginnen of eindigen kan het beste buiten gebeuren.

Wat anderen over ons zeggen

Wij boeken resultaat

Tot het gaatje gaat!

Met persoonlijke aandacht en een uitdagende bootcamp die zorgt tot je tot het gaatje gaat!


Jeroen

Geweldige lessen

Geweldige lessen van een enthousiaste trainer die er voor zorgt dat je steeds weer verder en harder kunt gaan!


Storm

Hulp waar nodig.

Wouter is een sportieve, motiverende, gezellige en persoonlijke bootcamp instructeur. Hij staat open voor ieders wensen en helpt je waar nodig. Ik ga altijd met veel plezier naar bootcamp!


Suzanne

Always enthousiastic & happy

Always enthousiastic and happy to see us, pushes us to the limit every time!


Levi

Afwisselende trainingen.

Leuke afwisselende trainingen met een goed niveau. Pas een paar trainingen erop zitten maar ik blijf zeker doorgaan!


Mathijs

Afwisselend qua intensiteit!

Sinds een jaar sport ik bij NME. Leuke trainingen, afwisselend qua intensiteit! Het zijn leuke groepjes wat een extra motivatie is om regelmatig te gaan. Merk ook zeker progressie qua kracht!


Chantal

Keihard knallen!

Meest toffe bootcamp van Weesp, gewoon uur lang keihard knallen. Zoals de naam al zegt: geen excuusjes! Zeer betaalbaar voor studenten, zowel abonnement als losse trainingen mogelijk. Altijd lekker in buitenlucht trainen, zon of geen zon. Voor iedereen aan te raden!


Niels

Snel vooruitgang!

Top trainer, leuke afwisselende trainingen op verschillende niveau en lekker in de buitenlucht! Ik krijg er onwijs veel energie van en zie al snel vooruitgang.


My Linh

De trainingen zijn altijd goed voorbereid.

De instructeur Wouter is een toffe en professionele gast. Hij motiveert, geeft persoonlijke aandacht, let goed op diversiteit. De trainingen zijn altijd goed voorbereid, met leuke groepen en zorgen ervoor dat je alles geeft. De mobiele app voor inschrijvingen is ook top.


Joey

Ik ga hier niet snel weg!

De trainers van No More Excuses weten mij altijd weer vakkundig te slopen en pushen mij om het beste te laten zien.
Ik heb veel verschillende sporten beoefend maar niets is zo all-round en functioneel als dit.
Verder is de sfeer in de groepjes heel leuk. Samen lekker stuk gaan en daar dan om lachen.
Ik ga hier niet snel weg!

Bas

NIET ZEUREN.

Bootcamp in Weesp

De parken van Weesp lenen zich uitstekend voor Bootcamp trainingen! Weesp heeft de afgelopen jaren de sportfaciliteiten in de parken uitgebreid met klimrekken, sportvelden en fitnessapparaten. Deze faciliteiten worden dan ook veelvuldig gebruikt tijdens de trainingen.

DB+

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is van oorsprong ontstaan bij militaire eenheden om hun troepen tot het uiterste te trainen en te pushen. Tegenwoordig is het populair geworden onder de ‘gewone’ mens als een leuke en gezonde manier van sporten in de buitenlucht.

Bij No More Excuses maken we tijdens onze bootcamp trainingen veel gebruik van Kettlebells, een veelzijdig trainingsmiddel waarbij je kunt trainen met een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast gebruiken we ook veel oefeningen met bodyweight en maken we volop gebruik van de omgeving, zoals bankjes, bomen, railingen, muurtjes, trappetjes en andere objecten die we tegenkomen. Op deze manier kunnen we elke training weer anders maken en zorgen dat er nooit verveling toeslaat. Met een gezonde dosis humor en leuke mensen om je heen zal het resultaat vanzelf volgen. Wij geloven er namelijk echt in dat plezier een betere relatie tot sporten is dan het gevoel dat het ‘moet’.

Wat centraal staat bij onze Bootcamp trainingen is dat je op je eigen niveau kunt ontwikkelen op fysiek gebied. Je kunt instromen als beginner en jezelf opwerken tot een gevorderde bootcamper. Als je bijvoorbeeld wilt trainen voor een obstacle run, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De combinatie van cardio en kracht komt tijdens elke training terug. Of je nu op een gezellige maar uitdagende manier wilt werken aan je fysieke gesteldheid, bij No More Excuses is er voor elk niveau een training die je steeds weer naar een hoger level brengt. Samen met andere leuke mensen uit Huizen die jou ook zullen motiveren.

Kom een keer langs voor een gratis proefles en ontdek zelf de mogelijkheden van Bootcamp bij No More Excuses.

Onze Partner

Ervaren trainers

We challenge you!

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Klaar voor NME Bootcamp Weesp?

Ben je op zoek naar een leuke Bootcamp training in Weesp waarbij de nadruk ligt op kracht en uithoudingsvermogen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een full-body workout aan met kettlebells en andere attributen in de parken van Weesp.

Onze bootcamp trainingen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht of je een beginner of gevorderde bent. Wij zorgen ervoor dat je een goed verzorgde en leuke workout krijgt. Je zult nooit spijt hebben als je komt opdagen. Meld je nu aan voor onze Bootcamp trainingen in Weesp. NO MORE EXCUSES.

GAAN MET DIE BANAAN!

Waar wacht je nog op!?
Gratis Proefles!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!