Sportschool Huizen

No
More
Excuses!

& wordt fitter in no time!

DB+

Behaal jouw doel met onze

Volledige Fitness Workout

Sportschool Huizen

Ben jij op zoek naar een sportschool in Huizen die jou kan helpen bij het behalen van je fitnessdoelen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden op maat gemaakte trainingen waarbij we samen met jou een doel stellen. Of je nu fitter wilt worden, wat kilo’s kwijt wilt raken of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, wij staan voor je klaar om jou te helpen dit doel te bereiken.

Onze trainingen vinden altijd buiten plaats. We houden wekelijks de voortgang bij en passen de trainingen aan waar nodig, zodat jij altijd het beste uit jezelf kunt halen.

Dus waar wacht je nog op? Kom van die bank af en neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen!

DB+

HOE ZIET EEN FITNESSSESSIE ERUIT?

Een fitnesssessie kan verschillen, afhankelijk van jouw persoonlijke doelen, fitnessniveau en voorkeuren. Samen met onze fitnessinstructeurs bepaal je wat het beste bij jou past. Over het algemeen bestaat een sessie uit de volgende onderdelen:

Warming-up

Om je lichaam voor te bereiden op de training, beginnen we met een warming-up. Dit bestaat uit lichte cardio-, stretch- of mobiliteitsoefeningen.

De training

Het grootste deel van de sessie is gericht op de training zelf. We stellen samen een trainingsplan op dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Hierbij ligt de nadruk op de juiste techniek en vorm om de resultaten te maximaliseren en het risico op blessures te minimaliseren. De duur van een fitnesssessie kan variëren, maar meestal duurt een sessie ongeveer 60 minuten.

Cooling-down

Na de training volgt een korte cooling-down om je lichaam te helpen herstellen en het risico op spierpijn te verminderen. Dit bestaat meestal uit rekoefeningen of schuimroloefeningen.

Follow-up

Afhankelijk van je doelen, zullen we een follow-up afspreken waarbij je zelfstandig aan de slag gaat. Het is belangrijk om het trainingsplan samen te blijven volgen om zo snel mogelijk de gewenste resultaten te behalen.

Kortom, bij onze sportschool staat jouw persoonlijke doel centraal en zorgen onze fitnessinstructeurs ervoor dat jij op een effectieve en veilige manier jouw fitnessdoelen kunt behalen!

bedrijfsbootcamp
Onze Partner

WAAROM SPORTSCHOOL TRAINING NOODZAKELIJK IS

Bij een sportschool kan je om verschillende redenen training volgen. Het verkrijgen van persoonlijke aandacht en begeleiding is hierbij de meest voorkomende reden. Bij onze sportschool stellen we samen met jou vast welke doelen je wilt bereiken en bepalen we aan de hand van je huidige conditie, uithoudingsvermogen en lichaamsbouw wat haalbaar is en wat niet. Vervolgens stellen we een trainingsplan op dat gericht is op het bereiken van jouw doelen.

Bij ons begint het altijd bij jou als individu. Onze fitnessinstructeurs helpen je om het beste uit jezelf te halen en motiveren je om net dat extra stapje te zetten. We zorgen ervoor dat je tot het uiterste gaat en soms zelfs een stukje verder om je doelen te behalen.

personal trainer amsterdam

Ervaren trainers die

Tot het uiterste gaan

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Waar wacht je nog op!?
Bereik jouw doel!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!