Bootcamp Amsterdam
Profiteer van de eerste gratis proefles!

MELD JE NU AAN!

Bootcamp Amsterdam

Heb jij voor een échte Bootcamp Amsterdam geheel afgezocht? Dan ben je bij No More Excuses aan het juiste adres! Wij bieden jou een volledige bootcamp training in één van de parken van Amsterdam.
Onze bootcamp training is geschikt voor iedereen! Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij fitter worden of heb je gewoon zin om iedere week een goeie full body workout te krijgen? Meld je dan aan voor onze Bootcamp in Amsterdam, gegeven door de mariniers van No More Excuses.

Martin Luther Kingpark

Vondelpark

Sarphatipark

Olympiaplein

Rembrandtpark

Wat is Bootcamp?

Van oudsher is bootcamp ontstaan bij militaire eenheden om hun troepen te trainen en tot het uiterste te pushen. Tegenwoordig is het overgewaaid naar de ‘gewone’ mens om in de buitenlucht op een leuke en gezonde manier te sporten. Tijdens de bootcamp training wordt er gebruik gemaakt van alledaagse attributen die je tegenkomt in de parken van Amsterdam. Denk aan bankjes, muurtjes, omgevallen bomen, trappen, bruggetjes en uiteraard gewoon het groene gras. Bij No More Excuses komt ook geregeld andere apparatuur mee tijdens de trainingen zoals kettlebells, dumbells, corebags, battle ropes, slamballs en sandbags om je tijdens te trainingen extra te prikkelen. De combinatie van het trainen met eigen lichaamsgewicht en met behulp van de aangeboden hulpmiddelen zorgen ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt.

Wat centraal staat is dat je op je eigen niveau jezelf kan ontwikkelen op fysiek gebied. Je kan instromen als beginner en je opwerken tot een gevorderde bootcamper. Wil je bijvoorbeeld opwerken voor een obstacle run, dan ben je bij ons aan het goede adres. De combinatie van cardio en kracht komt tijdens elke training terug. Of wil je op een gezellige maar uitdagende manier werken aan je fysieke gestel? Kom een keer bij No More Excuses een gratis proefles draaien en kom kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor ieder niveau een training die je steeds weer naar de next level brengt. Samen met andere bootcampers die jou ook zullen motiveren.

Bootcamp in Amsterdam

De parken van Amsterdam zijn een perfecte locatie voor het geven van Bootcamp trainingen! De Amsterdamse gemeente heeft de laatste jaren de sportfaciliteiten in parken uitgebreid met klimrekken, sportvelden en fitness apparaten. Deze worden dan ook veelvuldig gebruikt tijdens de training.

Olympiaplein

Onze vaste stek voor de vrijdagochtend. No Morning Excuses is de manier om het weekend te starten. Tussen het Vondelpark en het Beatrixpark is dit het ideale plein om tijdens de ochtend te kunnen bootcampen en daarna fit het weekend in te gaan. Verder trainen we hier eens per maand op de maandag en woensdag in plaats van in het Vondelpark.

Rembrandtpark

Het Rembrandtpark is qua oppervlakte te vergelijken met het Vondelpark. Onder de rook van de Baarsjes worden hier op dinsdag en donderdag de bootcamp trainingen afgewerkt. Ben je hier in de buurt woonachtig, dan is dit the place to be om te trainen zodat je mentaal en fysiek sterker wordt.

Bootcamp Vondelpark

Het Vondelpark is het grootste park van Amsterdam met meer dan genoeg ruimte voor het geven van een training. Op de maandag avond is dit dan ook het toneel voor de bootcamp trainingen. Bij deze training staan het uithoudingsvermogen, kracht en conditie centraal. Meld je vandaag nog aan voor deze training!

Beatrixpark

In de winter biedt het Beatrixpark licht tijdens de donkere avonden. Dit maakt het een ideaal park om als de zon ons in de steek heeft gelaten, gewoon door te kunnen trainen. Maar ook wanneer het regent, is er voldoende beschutting zodat we droog de bootcamp sessies kunnen afronden. Verder biedt het Beatrixpark genoeg faciliteiten om de bootcamp trainingen gevarieerd en uitdagend te kunnen houden.

Bootcamp in het Martin Luther Kingpark

Hier zijn we te vinden tijdens de zomermaanden. Een mooier grasveld vind je vrijwel niet in Amsterdam. En dan ook nog eens te bedenken dat het Martin Luther Kingpark een rustig park is waar het nog mogelijk is om te bootcampen zonder omringd te zijn door hordes zonnende mensen.

De mariniers van No more Excuses hebben een tijd geleden al ervaren dat de parken voor een Bootcamp Amsterdam uitermate geschikt zijn. Wil jij dit een keer meemaken? Meld je dan aan voor de gratis proeftraining!
SFEERIMPRESSIE
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.