Bootcamp Vondelpark
Profiteer van de eerste gratis proefles!

MELD JE NU AAN!

Bootcamp Vondelpark

Wil jij fit worden en ben je op zoek naar een wekelijkste bootcamp training in het Vondelpark? Meld je nu aan bij No More Excuses! Wekelijks geven wij Bootcamp training in o.a. het Vondelpark, het Rembrandtpark, het Beatrixpark én Olympiaplein. De eerste training is gratis, dus je hebt geen reden om nee te zeggen. No More Excuses. Wij helpen jou om het meeste uit jezelf te halen en maken je tegelijkertijd superfit!

Bootcamp Vondelpark ? NO MORE EXCUSES !

De Bootcamp Vondelpark Training

De trainingen van No More Excuses duren een uur en bestaan uit een goeie warming up, een full body workout en een cooling down. Je kan kiezen voor de maandag training waar de nadruk ligt op de benen, billen en buik of woensdag waar meer nadruk ligt op het gehele lichaam. Tijdens de trainingen is een mix van krachttraining en uithoudingsvermogen. Ook wordt er aandacht besteedt aan mobiliteitsoefeningen zodat het lichaam functioneel kan blijven bewegen. Deze vorm van training zorgt ervoor dat je spieren op een andere manier worden geprikkeld dan normaal. Dit resulteert in meer verbranding tijdens de training en je spieropbouw wordt versneld. Kortom, een zeer effectieve vorm van trainen.

Waarom een Vondelpark Bootcamp Training?

In Amsterdam bevinden zich meerdere grote parken. Parken als het Rembrandtpark, het Beatrixpark, het Martin Luther Kingpark, het Vondelpark en het Olympiaplein zijn locaties waar zowel ’s winters als in de zomer Bootcamp training wordt gegeven.
Wij geven de voorkeur aan deze parken, afhankelijk van het seizoen. In de winter zijn we oa te vinden in het Beatrixpark. Het is er vaak rustig, er is verlichting, is centraal gelegen en biedt alle faciliteiten voor een complete workout. In de zomer verplaatst deze training naar het Martin Luther Kingpark. Het mooie grasveld is perfect voor de bootcamp sessies. Daarbij is het hier in de zomermaanden minder druk dan de meeste andere parken in de omgeving.

In het Vondelpark wordt het hele jaar door training gegeven. Het park biedt genoeg mogelijkheden voor een perfecte Bootcamp training. Naast dat het Vondelpark meerdere outdoor gyms heeft, biedt het Vondelpark een prachtig 3 km lang rondje. Ideaal om je conditie en uithoudingsvermogen te testen.

Tevens zullen de trainingen in het Rembrandtpark tijdens het gehele jaar doorgaan. Alles wat je nodig hebt voor een bootcamp training is te vinden in dit park. Er is meer dan voldoende ruimte om de combinatie van uithoudingsvermogen en kracht te testen en te verbeteren.

Op vrijdagochtend zijn we te vinden op het Olympiaplein. Gelegen tussen het Vondelpark en het Beatrispark is dit de ideale plek voor een ochtend workout. Beter verlicht dan de parken en geen drassig stuk gras met ochtenddouw.

Druk hier als je wilt weten waar we op dit moment trainen en op welke dagen/tijdstippen.

bootcamp vondelpark

Meld je nu aan!

Bootcamp Training Locaties Amsterdam

Heb je voor een geschikte bootcamp training in Amsterdam alles afgezocht en ben je terecht gekomen bij No More Excuses? Dan ben je aan het juiste adres! Dit zijn locaties waar je bij ons terecht kan voor een échte Bootcamp: VondelparkBeatrixpark, Rembrandtpark, Martin Luther Kingpark en het Olympiaplein. Geef jezelf vandaag nog op en profiteer van de eerste gratis Bootcamp!

SFEERIMPRESSIE
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.