Bootcamp Vondelpark

NO

MORE

EXCUSES!

& profiteer van de gratis proeftraining!

DB+

Behaal jouw doel met onze

Volledige Workout

Bootcamp Vondelpark

Wil jij fit worden en ben je op zoek naar een wekelijkste bootcamp training in het Vondelpark? Meld je nu aan bij No More Excuses! Wekelijks geven wij Bootcamp training in o.a. het Vondelpark, het Rembrandtpark, het Beatrixpark én Olympiaplein. De eerste training is gratis, dus je hebt geen reden om nee te zeggen. No More Excuses. Wij helpen jou om het meeste uit jezelf te halen en maken je tegelijkertijd superfit!
DB+

Dé Bootcamp in het Vondelpark

De trainingen van No More Excuses duren een uur en bestaan uit een goeie warming up, een full body workout en een cooling down. Je kan kiezen voor de maandag training waar de nadruk ligt op de benen, billen en buik of woensdag waar meer nadruk ligt op het gehele lichaam. Tijdens de trainingen is een mix van krachttraining en uithoudingsvermogen. Ook wordt er aandacht besteedt aan mobiliteitsoefeningen zodat het lichaam functioneel kan blijven bewegen. Deze vorm van training zorgt ervoor dat je spieren op een andere manier worden geprikkeld dan normaal. Dit resulteert in meer verbranding tijdens de training en je spieropbouw wordt versneld. Kortom, een zeer effectieve vorm van trainen.

bootcamp vondelpark

Onze Partner

Ervaren trainers die

Tot het uiterste gaan

Wouter

Wouter

Trainer

Matthias

Matthias

Trainer

Danielle

Danielle

Trainer

Waarom een Vondelpark Bootcamp Training?

In Amsterdam bevinden zich meerdere grote parken. Parken als het Rembrandtpark, het Beatrixpark, het Martin Luther Kingpark, het Vondelpark en het Olympiaplein zijn locaties waar zowel ’s winters als in de zomer Bootcamp training wordt gegeven.
Wij geven de voorkeur aan deze parken, afhankelijk van het seizoen. In de winter zijn we oa te vinden in het Beatrixpark. Het is er vaak rustig, er is verlichting, is centraal gelegen en biedt alle faciliteiten voor een complete workout. In de zomer verplaatst deze training naar het Martin Luther Kingpark. Het mooie grasveld is perfect voor de bootcamp sessies. Daarbij is het hier in de zomermaanden minder druk dan de meeste andere parken in de omgeving.

In het Vondelpark wordt het hele jaar door training gegeven. Het park biedt genoeg mogelijkheden voor een perfecte Bootcamp training. Naast dat het Vondelpark meerdere outdoor gyms heeft, biedt het Vondelpark een prachtig 3 km lang rondje. Ideaal om je conditie en uithoudingsvermogen te testen.

Tevens zullen de trainingen in het Rembrandtpark tijdens het gehele jaar doorgaan. Alles wat je nodig hebt voor een bootcamp training is te vinden in dit park. Er is meer dan voldoende ruimte om de combinatie van uithoudingsvermogen en kracht te testen en te verbeteren.

Op vrijdagochtend zijn we te vinden op het Olympiaplein. Gelegen tussen het Vondelpark en het Beatrispark is dit de ideale plek voor een ochtend workout. Beter verlicht dan de parken en geen drassig stuk gras met ochtenddouw.

Druk hier als je wilt weten waar we op dit moment trainen en op welke dagen/tijdstippen.

bedrijfsuitje bootcamp
Waar wacht je nog op!?
Gratis Proefles!
GEWOON DOEN.
Direct chatten
Start de chat
No More Excuses!